Το itedomum.gr κάνει χρήση cookies για να σας προσφέρει την καλυτερη εμπειρία πλοήγησης. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.


Η συνέχεια της πλοήγησης σας σημαίνει ότι αποδέχεστε την χρήση τους. Πατήστε το Χ για να κλείσετε το πλαίσιο αυτό και να συνεχίσετε την πλοήγηση
 

Περιποίηση ξύλινων επίπλων

Comments (0)

Περιποίηση ξύλινων επίπλων

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το ξύλο είναι ένας ζωντανός οργανισμός, επομένως η επιλογή των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσουμε για τον καθαρισμό τους είναι πολύ σημαντική. Συνήθως εμπιστευόμαστε ειδικά προϊόντα περιποίησης ξύλου που προσφέρουν γυαλάδα κι εντυπωσιακή όψη, όμως η συχνή χρήση τέτοιων σκευασμάτων μπορεί να προκαλέσει μόνιμες φθορές στο έπιπλό σας. 

Δοκιμάστε να ακολουθήσετε μερικές από τις δικές μας συμβουλές :

  • Ξεσκονίστε απλά το έπιπλο! Αν δεν έχει προκληθεί κάποια ζημιά και πρόκειται για την τυπική καθαριότητα, αρκεστείτε σ'ένα απλό πανάκι ξεσκονίσματος.
  • Ελαφρώς βρεγμένο πανάκι. Αν στο χώρο σας υπάρχει επίμονη σκόνη, τότε απλώς βρέξτε και στραγγίξτε καλά ένα πανάκι και περάστε ελαφρά την ξύλινη επιφάνεια του επίπλου. 
  • Επίμονος λεκές. Αν στο έπιπλό σας έχει προκληθεί κάποια ζημιά από λεκέ, τότε αναμείξτε λίγο ξύδι και μαγειρική σόδα σε λίγο νερό και περάστε μ'ένα πανάκι την επιφάνεια. 

Θυμηθείτε! Αν θεωρήσετε απαραίτητη τη χρήση καθαριστικών, προτιμήστε οικολογικά ή τα λεγόμενα "πράσινα" καθαριστικά. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω συμβουλή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Leave a Reply

All fields are required