Το itedomum.gr κάνει χρήση cookies για να σας προσφέρει την καλυτερη εμπειρία πλοήγησης. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.


Η συνέχεια της πλοήγησης σας σημαίνει ότι αποδέχεστε την χρήση τους. Πατήστε το Χ για να κλείσετε το πλαίσιο αυτό και να συνεχίσετε την πλοήγηση
 

Συνεχής Υποστήριξη

Η υπηρεσία υποστήριξης είναι διαθέσιμη Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 16:00. Στόχος μας είναι να παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια πελατών. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τεχνική υποστήριξη, τα νομικά ερωτήματα καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά στο site μας. Το αφοσιωμένο, έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει ευχαρίστως, ανεξάρτητα από το θέμα σας. Απλά συμπληρώστε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, αφήστε μας ένα email ή βρείτε μας στα social media.

Υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση των αγορών.

Τα προϊόντα κατασκευάζονται από εμάς στο υψηλότερο επίπεδο και με έμφαση στην ποιότητα. Είναι σημαντικό για εμάς να κοσμούν τα έπιπλά μας το χώρο σας για πολλά χρόνια. Σε περιπτώσεις ελαττωμάτων, ζημειών ή τυχόν φθορών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανα πάσα στιγμή για να τα διορθώσουμε όλα!