Το itedomum.gr κάνει χρήση cookies για να σας προσφέρει την καλυτερη εμπειρία πλοήγησης. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.


Η συνέχεια της πλοήγησης σας σημαίνει ότι αποδέχεστε την χρήση τους. Πατήστε το Χ για να κλείσετε το πλαίσιο αυτό και να συνεχίσετε την πλοήγηση
 

Σχετικά

Η πορεία μας

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή επίπλων από το 1974. Βασική αρχή και δέσμευση της εταιρίας είναι να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις τους. Δημιουργούμε με βασικούς συντελεστές την πολυετή μας πείρα, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον εξαιρετικά σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε. Έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάζουμε έπιπλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους και την υψηλή αισθητική τους, προσφέροντας αναρίθμητες επιλογές σχεδίων που απευθύνονται σε κάθε γούστο, τάση και στυλ.


Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας

Τα υλικά μας συναντούν πάντα τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών! Εγγυόμαστε την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας. Οι πολλές δεκαετίες επιτυχημένης λειτουργίας και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας δημιουργούν την εγγύηση αυτή. Εκτός αυτού, όλα τα είδη που πωλούμε περνούν από λεπτομερή ποιοτικό έλεγχο, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αστοχία που να μπορεί να ξεφύγει από το μάτι των επαγγελματιών μας.